Team


Dries VANDERHOYDONKS
BIV 514 004

+32 470 10 72 17

dries@searchrealestate.be

Dries brengt door zijn 17 jaar service- en verkoopervaring een schat aan expertise mee. Hij omschrijft zichzelf als perfectionistisch, enhousiast en buitengewoon empatisch. 

Hij is het soort persoon die elke kamer opfleurt, een echte zonnestraal. Met zijn niet aflatende positiviteit stelt hij mensen onmiddellijk op hun gemak. Met Dries heb je het gevoel dat je bij een vertrouwde vriend bent, in het comfort van je eigen huis.

Familie en vrienden hebben een speciaal plekje in zijn hart en hij is een echte dierenliefhebber. Zijn zorgzame en zachte aard strekt zich uit tot zowel mensen als dieren, waardoor hij de perfecte partner is op uw vastgoedreis.

Nico DE FRENNE
BIV 509 209

+32 475 509 209

nico@searchrealestate.be

Nico is een vastgoedprofessional pure sang met een indrukwekkend trackrecord dat teruggaat tot het jaar 2000. Hij staat bekend om zijn directe en transparante communicatiestijl, waarbij hij het hart op de tong draagt.

Hij is een no-nonsense, resultaatgedreven persoon met een grote betrokkenheid bij zijn klanten. Hij is een echte meerwaardezoeker die door een stap verder te gaan ervoor zorgt dat de behoeften van zijn klanten niet alleen worden vervult, maar zelfs worden overtroffen.

Nico is een doorgewinterde vastgoed professional met een hart van goud, een open geest en een talent voor het ontdekken van de beste vastgoedkansen.  

MAYA & MAURICE

Maya en Maurice zijn de twee geliefde “office dogs”. Ze zijn de ondersteunende kracht van ons team. Deze twee kortharige teckels brengen een extra laag warmte en charme naar ons kantoor. 

Ze zijn meer dan alleen huisdieren, ze zijn een integraal deel van onze dagelijkse routine. Ze houden van daily walks door de leukste straatjes van Antwerpen en zijn zo ondertussen bekende gezichten geworden in de hele stad.

Maya en Maurice zijn van nature sociale vlinders en stelen snel de harten van iedereen die ze tegenkomen. Ze voegen een vleugje huiselijk comfort toe aan onze werkruimte en fleuren iedereens dag op door hun kwispelende staart of vriendelijke poot.